Думка експерта: «До кінця року на українському фондовому ринку активізуються біржові операції»

30 вересня 2013 р.

Підводячи підсумки 3 кварталів поточного року і прогнозуючи розвиток ситуації на ринку до кінця року, начальник депозитарного відділу інвестиційної групи «АЛЬТЕРА ФІНАНС» Сергій Філін заявив: «Падіння індексу UX на 20% у березні і «гойдалки» на відмітці 830-870 пунктів практично до нуля заморозили активність фізичних осіб-інвесторів у 2013 році. Іноземні ж інституційні інвестори давно забули дорогу на ринок України, закривши ліміти до кращих часів. І яскравим показником тому є Далi

Підведено підсумки роботи зберігача ІГ «АЛЬТЕРА ФІНАНС» за 8 місяців 2013 р.

17 вересня 2013 р.

Депозитарний підрозділ інвестиційної групи «АЛЬТЕРА ФІНАНС» підвів підсумки своєї діяльності за період з січня по серпень 2013 року.

Начальник депозитарного відділу Сергій Філін відзначив, що кількість проведених зберігачем операцій була Далi

Сергій Кленін: «Створення Фонду гарантування інвестицій приведе до скорочення доходів інвесторів»

21 серпня 2013 р.  «Створення Фонду гарантування інвестицій приведе до скорочення доходів інвесторів на фондовому ринку», - заявив керуючий партнер інвестиційної групи «АЛЬТЕРА ФІНАНС» Сергій Кленін, коментуючи рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) схвалити концепцію проекту Закону України «Про Фонд гарантування інвестицій на фондовому ринку».

Експерт ІГ «АЛЬТЕРА ФІНАНС» відзначив, що для компаній з управління активами (КУА) і торговців цінними паперами внески до Фонду Далi

ІГ «АЛЬТЕРА ФІНАНС» взяла участь у загальних зборах акціонерів Розрахункового центру

6 серпня 2013 р.

Активи в управлінні ІГ «АЛЬТЕРА ФІНАНС» стабільно зростають